En uppdatering om min utveckling

0

Det tog ett litet tag att komma in i må-bra rutinerna igen efter influensan men nu är det som det ska igen. Jag mår otroligt bra. Studierna rullar på. Jag ska strax börja med näst sista uppgiften, där ska jag ge healing till minst 2 personer och göra chakrabalansering. Jag måste bara hitta en plats att vara på vilket är lite svårare. Men det fixar sig snart!

Vet ni vad? Jag är otroligt glad och lättad! Jag möter mig själv med kärlek och acceptans, är redo att offentliggöra min spirituella livsstil på riktigt. Visst jag bloggar här, går en healingkurs och gör spirituella inlägg på instagram men jag har hållit tillbaka en hel del, ett steg i taget. Men nu släpper jag taget om rädsla och osäkerhet 🥰

Igår såg jag för första gången änglanummer 888. Jag har sett så många nummer MEN detta gick rakt in i hjärtat på riktigt.

888
Att se det här numret betyder ofta att du håller på att attrahera mer överflöd in i ditt liv! Det kan även tyda på att du håller på att förstå din oändliga potential och din inneboende kraft. Siffran åtta är kopplad till magi och manifestation, så om det här numret kommer till dig kan det vara som en bekräftelse på att du är på väg att skörda allt du har sått, och att du snart kommer få njuta av frukterna av allt arbete du har lagt ner. 


Källa: HolyCrap

Jag har även fått detta kort flera dagar i rad. TACK TACK TACK!
Nu kör jag 💪

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke